Post by bloodanatdore on Mar 12, 2022 1:24:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Color Fill 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Color Fill 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове увеличават примогемите ▞▞▞
▞▞▞ Color Fill 3D 2022 version ▞▞▞
Color Fill 3D Réflexion hmh
Това е наистина забавна игра и страхотен начин да прекарам време, но за моя телефон с Android вибрира всеки път, когато ям нещо от блок и е наистина безполезно в 3 сутринта, когато се опитвам да го скрия от родителя си и не мога да го изключа
Разбирам необходимостта от реклами за финансиране на безплатна игра, но трябва да има и време за игра. Бавни за действие и понякога неотзивчиви контроли, никаква алтернативна схема за управление (обикновен D-pad би го направил много по-добър) и рекламата на почти всяко ниво не е забавна игра. Което е жалко, защото самата игра може да бъде много забавна, напомня ми много на Qix в оригиналния Gameboy, който беше страхотен убиец на време, но вместо това е просто рекламен фестивал. Деинсталиран.
това е забавна игра, но квадратът е наистина бавен, препоръчвам да го направят малко по-бърз, но графиката, играта всичко е перфектно.
Играта е забавна, мога да й кажа, че ме забавлява и понякога е предизвикателна. но има един проблем и това е толкова голям проблем в мобилните игри в наши дни. Рекламите те са постоянни например играех ниво близо до края и след това загубих играта ми даде възможност да гледам реклама за 30 секунди, за да се съживи, тогава исках и когато рекламата стигна до 16 секунди, тя замръзна, така че избрах затвори реклама и не разбрах за какво исках да го гледам. Рестартирах завърших първото от двойката от 2 нива и
Супер е!
Реклами трябва да кажа повече. Гимназия 1-ви семестър на клас по кодиране, опитвайки се да спечелите бързо пари.
Имах страхотно изживяване да играя тази игра в продължение на това, което вярвам, че е, повече от година. Но напоследък през последните 2 месеца дори изобщо не мога да отворя приложението. Веднага щом го отворя, той затваря дясното резервно копие. Също така наскоро деинсталирах приложението и го инсталирах отново, за да го накарам да работи, но все още не се отваря. Много разочароващо 😕!
Играта е добра, но има WWWAAAYYY твърде много реклами. Плюс това, след като 30-секундна реклама свърши и натиснете „X“, тя отива на друг екран и вие натискате това „x“ и отива в Play Store, за да купите каквото и да е и след това накрая излизате от Play Store и натиснете x за трети път и след това можете да се върнете към играта. , защото вие също така отива към реклама точно в средата на ниво.
Това е страхотна игра, много чувствителна на допир и някои части не се издигат, като например в първия рунд, ако ви останат два блока, можете да отидете направо в нея, където като втората част не можете. Много пристрастяващо, но след като стигнете над ниво 100, става много повтарящо се и това става някак досадно. Като цяло добра игра.
Beat the Boss 3 მძაფრსიუჟეტიანი eksf
Забавен и подвеждащ. Рекламите за тази игра предполагат по-скоро метод на игра с "плъзгане и запълване", подобен на PAPER.IO, но това не е нищо подобно. Постоянно буфериране и бавно, това прави играта много трудна за работа. Прекарвате пръст и чакате блокът да се плъзне по екрана, без опцията за промяна на посоката (както е показано в рекламите). Много е досадно и скучно. Получих три нива и пропилях пет минути от живота си. Не бих препоръчал.
Хубава е
Така че това е забавно приложение, но о, боже, количеството реклами на това нещо е феноменално. Гледате добавка след всеки два опита. Така че независимо дали не успеете или спечелите, всяко действие след два пъти получава реклама. И това не е бързо пропускане на натискане на рекламата x, половината от времето нейните видеоклипове или реклами, които удължават показването на бутона x възможно най-дълго. Да не говорим, че през повечето време натискате x, който ви изпращат, така или иначе ОК Play Store. Силно препоръчвам да не получавате това. Хубава концепция, но твърде много реклами.
Изпъстрен с реклами. Продължавам да се боря със завоите. Имам телефон за игри, така че знам, че не съм аз. Някои завои, които се опитвам да направя, просто не се регистрират, така че прави играта почти невъзможна за игра. О, и споменах ли рекламите?
Ще му дам две звезди само заради късните реакции на контролите към движението... (това, което имам предвид е, че не е в синхрон с действието на завъртането му наляво и надясно и други подобни) добре, графиката е опростена и хубаво.. обичайните основни форми, цветове и тип игра за преминаване на време и каквото и да е, но все пак отговорите му закъсняват и се объркате, ако имате нужда от бърз завой, но отнема секунда или две, за да завъртите или буквално просто да се движите.
Попаднах на това приложение, докато разглеждах за още игри. Изглежда много добре проектиран и реших да направя място за това приложение. Още първия път, когато играх тази игра, съзнанието ми беше буквално издуто. Страхотна музика, фантастичен дизайн/графика и много креативен геймплей. Направи ми много добро първо впечатление..
👎👎👎👎👎
готина е 👍👍👍👍👍👍👍
Контролите са малко тромави, но бих могъл да живея с това, ако не бяха рекламите. Искам да кажа, разбирам, това е безплатно приложение и ще има реклами, но има само такива. така. много. В средата на рундовете, в края на рундовете, ако блокът не се завърти, когато му кажете и вие "умирате" - друга реклама. Те са широко разпространени. Просто е твърде много!
Играх 200 нива. И със и без WiFi. Както с, така и без WiFi, има само 7 варианта на запълване и 1 друг избор на стил на игра, винаги има по-малка площ за запълване от голяма, играта като цяло не става по-предизвикателна. Освен с WiFi, където най-трудната част е да играете играта поради реклами. Като цяло се радвам да достигна ниво 200 и да приключим с играта
Това е готина игра!!
Това е приятно разсейване, но след малко моделите се повтарят и сега съм в 400-те и съм правил всеки дизайн няколко пъти. Бих го запазил само за да си играя, когато искам да не мисля прекалено много, но рекламите между всяко ниво го убиха за мен.
Сривове след реклами, които са твърде чести като начало. Буквално получавате реклама след всяка дъска.
След като стигнете до лв. 200-иш започва просто да изгражда мускулна памет. Харесване от лв. 500 Правех ги с времеви мерки, точен тайминг и начина, по който да ги победя, след това гледах втория и след това го правех по памет. И написах тази рецензия веднага след като направих lv. 1000. Но аз му давам три BC, че е твърде лесно.😊
Здравейте всички/създатели, просто искам да кажа, че това е много добра игра, обичам я и всичко, свързано с нея, е, когато умрях, казвам продължавам, но трябва да гледам рекламата, но когато щракна не, благодаря, започва да пуска реклама (PS. Без пропускане) И пускайте реклама на живо всяка минута, препоръчайте това на потребители с дълго търпение и без wifi/data nit препоръчвам на слаби и има wifi, много вбесяващо, че коментарът ми се надявам да ви помогне да поправите тази причина на създателя за мнозина реклами не мога да му се насладя някой път
Color Fill 3D પઝલ yvb
XTOP Game - Последна Версия За Android - Изтегляне На Apk
Много лоша игра и толкова много реклами са гадни!!
Ако не успеете в даден етап, можете да гледате реклама, за да продължите откъдето сте спрели, но ако изберете не, за да рестартирате нивото, това все пак ще ви накара да гледате реклама. Преструва се, че имаш избор, когато го нямаш. Иначе е лесно да се играе, но бързо се отегчава.
🤬🤬🤬🤬
Страхотна концепция за мини игра, пристрастяваща е! Обратната връзка е малко бавна при завиване на завои и т.н., но това го прави малко по-предизвикателно. Твърде много реклами до точката, въпреки че искам да играя играта, не влизам в нея. Би било по-добре да ви се даде възможност да избирате дали да гледате реклама или да използвате скъпоценни камъни, тъй като няма голяма полза от тях, освен смяна на цвета и дизайна.
Това е забавна игра, когато си ядосан, играеш това и се отпускаш.
Хубава забавна отнемаща време игра, но рекламите са смешни. Няма значение дали нивото отнема 5 секунди, за да завърши, ще получите 30 секундна реклама след него. След като завършите което и да е ниво, ще получите реклама, много е досадно да получавате две 30-секундни реклами в рамките на минута и тридесет секунди
Те са измамници. Рекламите са толкова прекомерни, че дори не можете да играете много. Купих пакета без реклами и познайте какво. Взеха ми парите и все още трябва да се занимавам с всички реклами. Те отказаха да върнат парите и дори няма да спрат рекламите. Никога не купувайте нищо от игрите, разработени от тези момчета. И повярвайте ми, когато казвам, че рекламите са толкова прекомерни и са толкова гладни за пари, че ще ви измамят, както могат.
Твърде много реклами и контрол са само едно докосване. Ако имаше по-малко реклами, без съмнение щеше да е игра, която ми хареса, но стигнах до ниво 13 и просто станах твърде раздразнен от 10+ реклами, които гледах. И те дори не са онези 5-секундни реклами, които можете да пропуснете, а цели 30-секундни реклами. Деинсталиран!
Добра игра за минаване на време, но ме накара. Получих известие, че само 1% могат да стигнат до ниво 111, когато заредих, бях на ниво 273
Color Fill 3D புதிர் ijta
Color Fill 3D Rompicapi bds
99% от играта е реклама. Печеля? Реклама Загуба? Реклама Искате ли да продължите? Реклама Не искате да продължите? Ето една реклама. Всички реклами през цялото време. Повече време за гледане на реклами, отколкото за игра. И за да се отървете от тях е $3. Не благодаря. Контролите на играта са боклук и те кара да умреш толкова бързо, че получаваш по-малко време за игра, отколкото чакаш принудителната реклама да свърши. Деинсталиран.
PixelCraft VR в Steam
Това е наистина забавна игра и много ми харесва, но й давам 4 звезди, защото има толкова много реклами, но ако нямаше реклами, бих й дал 5 звезди
Draw Blocks 3D · Parking Escape · Who Was Who · Match Adventure · Aquablitz 2 · Jelly Island · Color Maze Puzzle · Numbers Puzzle 2048 ... Fill the Glass.
Страхотна игра. абсолютно го обичам. да... има място за подобряване... но това прави страхотна игра... така че рецензентите могат да ви кажат проблема, можете да го поправите и може да бъде перфектен. но следващия път направи по-добра игра, момчета
Стигна до ниво 1050, преди да се откажа. Победете всички „предизвикателства“ за много кратко време. Много нива се повтарят. Няма добавени нови предизвикателства
Идеята на тази игра е страхотна, но мисля, че разработчиците изпуснаха топката върху тази. Блокът не се движи незабавно с вашите плъзгания, той трябва да се движи, когато пръстът ви се движи. Освен това, както всички споменаха, има много реклами, доста е нелепо, не мисля, че някога съм играл игра с толкова много реклами в нея. Ако разработчиците коригират отзивчивостта на блока и след това настроят рекламите на разумен лимит в определени моменти, играта ще има потенциал да бъде популярна.
Промяна на режима на смесване на слоя Gradient Fill на Color. След това коригирайте интензитета на цветовете, ако е необходимо, като намалите непрозрачността на
Наистина е разочароващо да играеш, когато на всяко друго ниво имаш тридесет секунди показване на реклама и напълно вбесяващо. Отне ми един час, за да стигна до 14-то ниво, тъй като всяка реклама, която трябва да преминете, ако искате да продължите ниво или ако все пак се върнете към предишното ниво, трябва отново да прегледате друга реклама, когато се върнете . TLDR: МАХНИ ТАЗИ ИГРА ЗАРАДИ РЕКЛАМИТЕ!
Изтеглете eHAC Indonesia за iOS (iPhone, iPad) - Anderbot
17 Алтернативи за рисуване по номер за Android - dev ...
Готина игра
Как всяко ниво е едно и също? След като знаете стратегията за изграждане от едната страна, заемане на върха и след това да работите обратно надолу по играта е просто повтарящ се кошмар. Добавянето на някои неподвижни блокове в нивата, които се движат нагоре и надолу, и повече разнообразие към действителната форма на нивото може да промени това. Дори и все пак, това обикновено става скучно след няколко нива.