(iOS) Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games apkrāptu kods glitch all
Mar 12, 2022 1:39:33 GMT -5
Post by bloodanatdore on Mar 12, 2022 1:39:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods glitch all ▞▞▞
▞▞▞ Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games 2022 version ▞▞▞
Cilvēk, kāpēc tas šķiet kā zibatmiņas spēle? Manis slikti izstrādātais lietotāja interfeiss kā 90. gadu lēta spēle. Pat popcap spēlei ir labāka apdare nekā šai spēlei. Es zinu, ka tas ir bez maksas, bet cilvēks. Kā jūs piesaistīsit savu spēlētāju, izmantojot piespiešanas spēles interfeisu.
Man patīk spēle... bet es maksāju par reklāmu bez maksas, dolārs un opcija vairs nav, un man joprojām ir jāskatās reklāmas. Lūdzu, izlabojiet
Garlaicīgi!!! Viss, kas jums jādara, ir jāpieskaras ekrānam... 2 īkšķi uz leju
Tā ir tik garlaicīga spēle
man patīk pieskaršanās un turies triks.. vienīgais, kas man nepatīk, ir kad es beidzu pieskarties, cilvēki arī pārstāj kustēties.. idk kāpēc, bet man tas ir neērti 😅 un darbinieku acis, kad es turu.. tātad līdz šim tik labi tho.. vismaz man
Ļoti slikti, jo ir iestrēdzis
Pagaidām man patīk. Mainīsies, ja tā būs... Labs darbs! 👍👍👍
Es nepirku nevienu reklāmu un joprojām skatos visas reklāmas, kāda velna pēc, man ir pa pusei kārdinājums dzēst spēli. Man tas ļoti patika, bet tad tas notika, piešķirot piecas zvaigznes, bet mēs redzēsim, vai kaut kas notiks vai es saņemšu savu varbūt naudu atpakaļ
Nu ļoti lēni
Man ir pieejams viens GB, bet tas vienmēr nevar atbildēt
Perfekts
Jauka spēle, skaista, tik jauka, tāpēc es piešķiršu 5 zvaigznes ar 1 zvaigzni, kāpēc es nedodu??
Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games Simuliaciniai app
Ļoti muļķīgi
Cik slikta spēle 🎮 Es nezināju, ko un kā darīt
izlabojiet pamācību, lūdzu, jo bagiju
pārāk bērnišķīga spēle
Tas ir ļoti jautri
Patiešām patīk, tikai lieta, kas man nepatīk, ir tā, ka, pārtraucot klikšķināt, visi cilvēki apstāsies. Tas ir nepatīkami, lūdzu, izlabojiet to
Man tas ļoti patīk, bet ja viņi nesadusmotu darbā pieņemtos cilvēkus, man tas patiktu vairāk kā daudz vairāk😀😀😊😊
ES mīlu šo spēli! Bet iemesls, kāpēc es to novērtēju ar 3 zvaigznītēm, ir tāpēc, ka VIENĪGAIS, ko jūs darāt, ir pieskarties ekrānam vai turēt pie ekrāna, likt strādāt vairāk darbinieku un uzbūvēt viesnīcu. Jebkurā gadījumā, manuprāt, 3 zvaigznes ir LABĀKAIS vērtējums. tādam kā es!
Viņi nepārvietojas kā parasti darbinieki, ir nepieciešams atjauninājums
Laba spēle
Man pat nesākas
Nav dīkstāvē. Nav magnāts. Nevis vadība. Vienkārši neprātīgs klikšķētājs.
Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games Symulacyjne szh
Tik slikti
Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games Simulasyon jbf
Tik labi
Turret Fusion Idle Clicker Опуштене bec
Patīk ideja ar pieskārienu!!!
Pagaidām spēle ir jautra, un man tā patīk. Bet tā ir klikšķu spēle, un ar to tiešām nav daudz ko darīt, un tā var kļūt garlaicīga, taču tā nogalina laiku
Šausmīga spēle!
Sliktākais
Šī spēle ir vissliktākā. Man viesnīcu impērija ir jautrāka un radošāka nekā šī spēle.
Wow
Jauki
Spēle iesākās labi. Bet tad es nezinu, kas notika. Šķiet, ka spēle ir salūzusi. Katrā sadaļā ir teikts, ka jāatbloķē vairāk darbinieku vai jāpaplašina, jāiegūst iepriekšējie darbinieki vai jāpaplašina līdz 3. līmenim. Mani paplašinājumi tika sasniegti līdz 3, bet maniem darbiniekiem bija 15. līmenis. Nekas. Misija #3, manuprāt, teica, lai iegūtu vietu 3. līmenim, bet man nebija vietas ar šo nosaukumu... Ļoti vīlies un vienkārši izdzēsu spēli.
Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games Simulation elrx
Ļoti sliktākais AI un NPC kustības. Šausmīga pieredze ar pieskārienu/dīkstāves magnātu spēlēm. Varētu darīt labāku lietotāja interfeisu lietu jaunināšanai. Bet nepārstāšu spēlēt Codigames Hotel Empire Tycoon, zinot, ka tiek izlaista jauna spēle un kas tiek izšķērdēts... Cik viņi jums maksāja par viltotiem komentāriem, piemēram, 2 zvaigznes un 3,8 vid.
Šī spēle ir patiešām garlaicīga, un viss, ko jūs darāt, ir turiet nospiestu, un tas ir tas, ko jūs varat pieskarties, bet patiesībā viss, ko jūs darāt, ir jaunināšana, paplašināšana, jaunināšana un paplašināšana, un gandrīz tas ir viss, tajā nav nekā cita, izņemot to, ka tā ir garlaicīga.